Μερεντοψωμο
Στο χλιαρό γάλα διαλυουμε τη Μαγια μετά βάζουμε τα υπόλοιπα υλικα κανουμε τη ζύμη, αφήνουμε να ξεκουράστει και να φουσκώσει μετά χωρίζουμε σε 4 μπαλάκια ανοίγουμε φυλλο βάζουμε μερεντα σε όλη την επιφάνια διπλώνουμε σε ρόλο έτσι κανουμε και σε αλλα δυο ρολά τα στρίβουμε μαζί η αν θετε κανετε άλλο σχέδιο εμένα αυτό με βολεύει από πάνω αλειφουμε με κρόκο αυγού και ψήνουμε στους 180* αντιστασεις περιπου 25 λεπτα μέχρι να ροδίσει καλα .