Αρτοκλασία - άρτος αφράτος με γλυκάνισο
Βάζετε τα υλικά με την σειρά που αναφέρονται. Δουλεύουμε είτε με μίξερ είτε με το χέρι για 7-10 λεπτά. Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί και ρίχνουμε αλεύρι στον πάγκο βάζουμε το μείγμα και το δουλεύουμε μέχρι να μην κολλάει. Βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και απλώνουμε βάζουμε από πάνω σπορέλαιο και αφήνουμε άλλη μισή ώρα να φουσκώσει. Το ταψί είναι 36αρι αν το βάλετε σε πιο μικρό θα πάρει ύψος πιο πολύ ψήσιμο 45 λεπτά αντιστάσεις στους 160-170. Αφήνουμε να κρυώσει καλά ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε με άχνη αφού έχουμε ψεκάσει το άρτο με νερό η ροδόνερο.