ΚΕΜΠΑΠ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΓΙΑΟΥΡΤΛΟΥ
ΓΙΑΟΥΡΤΛΟΥ ΚΕΜΠΑΠ:Τηγανιζουμε τα κεμπαπ μας τα βγαζουμε απ το τηγανι και στο ιδιο λαδι κοβουμε 2-3 κρεμμυδια φετες ,2 πιπεριες καυτερες και σωταρουμε ελαφρα κατοπιν βαζουμε 10 φετουλες σουτζουκι και 5 φετουλες παστουρμα ανακατευουμε καλα να πανε οι μυρωδιες παντου μετα ριχνουμε ντοματα τριμμενη ή ετοιμη σαλτσα ντοματας τ αφηνουμε να παρει μερικες βρασεις βαζουμε και τα κεμπαπ μας μεσα να γινουν ολα ενα και αφηνουμε λιγο ακομα να βρασουν ολα μαζι.Ψηνουμε 3-4 πιτες για σουβλακι τις κοβουμε στα 4 και τις βαζουμε σ ενα πιατο αλειφουμε αρκετο γιαουρτακι ριχνουμε και κοκκινο πιπερακι και απο πανω τα σαλτσωμενα κεμπαπ μας και τωρα απολαυστε γευση.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.