Aτζέμ πιλάφι με αρνάκι της Λίνας
Συνταγή και εκτέλεση Lina Arvanitidou
Εύκολη
Σχετικά φθηνή

Μία παραδοσιακή Πολίτικη συνταγή της προγιαγιάς μου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Aτζέμ πιλάφι με αρνάκι της Λίνας

Τσιγαρίζω το κρεμμύδι και την πιπεριά τα οποία τα έχω πολτοποιήσει στο μούλτι.
Ρίχνω μέσα και το βρασμένο ή ψημμένο αρνάκι.
Προσθέτω τα ρύζια και το κριθαράκι και συνεχίζω το τσιγάρισμα.
Σβήνω με το κρασί. Προσθέτω και όλα τα υπόλοιπα υλικά τς συνταγής και σιγοβράζω το φαγητό μου σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας μόνο στην αρχή με ξύλινη κουτάλα. 
Μόλις το ρύζι απορροφήσει τα ζουμιά του και βγάλει τρυπούλες στην επιφάνεια - είναι έτοιμο. Το κατεβάζω από τη φωτιά.
Σκεπάζω την κατσαρόλα με μια καθαρή πετσέτα και από πάνω το καπάκι της και περιμένω μισή ώρα περίπου πριν σερβίρω.

Κατηγορία: 
Ετικέτες:
Tags:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.