Σταφιδοπιτα
Βάζω τις σταφίδες στο ζεστό νερό να μαλακώνουν για περίπου μισή ώρα και ακολούθως τις λιώνω στο μπλέντερ .
Βάζω στο μίξερ λάδι, ρακί, ζάχαρη να ομογενοποιηθουν, τη μισή πορτοκαλάδα , στην άλλη μισή διαλύω τη σόδα,ακολούθως προσθέτω τις σταφίδες αλεσμένες με το ζεστό νερό μαζί.
και τέλος το αλεύρι κουταλιά κουταλιά μαζί με το μπέικιν και τα κανελλογαρυφαλα ανακατατεμεναμε το αλεύρι για να μη μαυρίσει η πίτα. Το γαρύφαλλο να είναι τριμμένο.
Βάζω το μίγμα σε λαδωμένο ταψί και από πάνω πασπαλίζω σουσάμι (είναι καλύτερα το καβουρδισμένο)
Ψήνω στον αέρα 150 βαθμούς για 35-40 λεπτά!! Καλή επιτυχία !!!!!