Βάζουμε την ζάχαρη το νερό χλιαρό ανακατεύουμε και ρίχνουμε από πάνω το αλεύρι
Σε ένα μουλτι βάζουμε την ντομάτα το σκόρδο και το λάδι τα πολτοποιούμε και όταν ενεργοποιηθεί η μαγιά τα ρίχνουμε όλα μέσα και ζυμώνουμε για πέντε λεπτά. Αφήνουμε να ξεκουραστεί μισή ώρα μετα κάνουμε φραντζολάκια βάζουμε σουσάμι (προαιρετικά) κόβουμε φέτες με μια σπάτουλα και αφήνουμε για αλλά 45 λεπτά. Ψήνουμε 40 λεπτά σε αντιστάσεις χαμηλά ταψί στους 200 βαθμούς. Βγάζουμε αφήνουμε να κρυώσουν απλώνουμε τις φέτες σε ταψί και ξανά αναψουμε για 30 λεπτά 130 αέρα.