Χτυπήστε τη ζάχαρη με το βούτυρο κι όταν αφρατέψουν προσθέστε τα αυγά,ένα ένα συνεχίζοντας το χτύπημα. Ρίξτε το ξύσμα πορτοκαλιού ,τα καρύδια και τις σταφίδες.
Ανακατέψτε μέσα στο αλεύρι το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ και ρίξτε τα στο μείγμα, διαδοχικά κι εναλλάξ με το γάλα.
Βουτυρώστε ένα ταψάκι και ρίξτε μέσα το μείγμα.
Ψήστε στους 180 βαθμούς για 45′ στις αντιστάσεις και στη μεσαία σχάρα του φούρνου. Ελέγξτε αν έχει ψηθεί με μια οδοντογλυφίδα. Αφήστε να κρυώσει και στολίστε. Για διακοσμηση μπορειτε να αχνισετε την πιτα σας!