Καπκεικ σαν παστα δικη μου συνταγη δοιμαστε την
ΓΚΑΝΑΖ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε την κρέμα γάλακτος σε μια κατσαρόλιτσα και το αλάτι μαζί και αφήνετε μέχρι να ζεσταθεί πολύ καλά βγάζετε από την φωτιά και ρίχνετε την σοκολάτα ανακατεύετε και μόλις λιώσει ρίχνετε το βούτυρο ανακατεύτε καλά και βάζετε 20 λεπτά ψυγείο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε στο μίξερ τα αυγά την μερεντα και χτυπάμε για 5 λεπτά μετα βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός της φράουλας και χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα για αλλά 4 λεπτά κλείνουμε μίξερ και ρίχνουμε τις φράουλες κομμένες σε ψηλά κομματάκια. Ανακατεύετε μέχρι να ανακατευτούν καλά οι φράουλες. Παίρνετε ταψάκια Βουτυρώνετε μετα αλεύρι τινάζετε και ρίχνετε μέχρι την μέση μείγμα (φουσκώνουν πολύ) ψήνετε 20 λεπτά αέρα στους 170 βαθμους. Εφόσον ψηθούν βγάζετε και αφήνετε να κρυώσουν τα περνάτε από σιρόπι φράουλας και τα αφήνετε να ποτίσει καλά μετα από λιωμενη σοκολατα. Τέλος βάζετε την γκαναζ και στολίζετε όπως σας αρέσει.