Κορμός με μαρμελάδα φράουλας και επικάλυψη σοκολάτας !!!
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη πολύ καλά να αφρατεξουν και εν συνεχεία προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά , ανακατεύουμε με μαριζ και στρώνουμε το μείγμα στο μεγάλο ταψί τις κουζίνας που έχουμε καλύψει με λαδόκολλα ελαφρώς λαδωμένη , ψήνουμε στους 180 αέρα για 15' περίπου .
Βγάζουμε αλοιφουμε με μαρμελάδα ρολαρουμε και αφήνουμε να κρυώσει.
Φτιάχνουμε την γκαναζ και όταν χλυαρινει και αυτή και αρχίζει να πήζει κάνουμε την επικάλυψη του κορμού μας !!!