ΓΙΟΥΒΈΤΣΙ
Συνταγή και εκτέλεση 'Αννα Κυριακάκη
Πολύ εύκολη
Σχετικά φθηνή

ΓΙΟΥΒΈΤΣΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΓΙΟΥΒΈΤΣΙ

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λάδι και ρίχνουμε μέσα το μοσχάρι, το αφήνουμε μέχρι να αλλάξει χρώμα. Μετά ρίχνουμε το κρεμμύδι, τα καρότα και της σκελίδες σκόρδο. Τα αφήνουμε για 2 λεπτά να πάρει μια βράσει και ρίχνουμε την ζάχαρη και σβήνουμε με το κρασί. Και προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και ένα ποτήρι νερό και το αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά για να μαλακώσει το κρέας. Μετα σε ενα μέτριο ταψί ρίχνουμε το κριθαράκι και από πάνω αδειάζουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας.. Ο φούρνος στους 200 βαθμούς για 20 με 30 λεπτά ανάλογα τον φούρνο..Ίσως χρειαστεί να προσθέσετε νερό γι'αυτό να το κοιτάτε τακτικά..
Καλή μας όρεξη!!!

Ετικέτες:

Κριτικές

3
Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020
Την ντοματούλα και το και το pumaro?
- ΣΤΕΛΛΑ
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.