Το σνίτσελ "αλλιώς".
Σοτάρουμε τα σνίτσελ στο λάδι κ τα βγάζουμε. Όσο τα κόβουμε σε μπουκιες, στο ίδιο λάδι σοτάρουμε τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα. Επιστρέφουμε το κρέας κ σβήνουμε με το κρασί. Μόλις εξατμιστεί καρυκεύουμε, ρίχνουμε καρότα σε ροδελες, σκεπάζουμε με νερό και βράζουμε σιγά για 1 ώρα.
Για τον πουρέ βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό. Τις πατάμε με το γνωστό εργαλείο για πουρέ, προσθέτουμε το βούτυρο και συμπληρώνουμε ζουμακι από το κρέας.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.