Υλικά για τη ζύμη:
4 φλιτζάνια ελαιόλαδο  
1 1/2 φλυτζάνι Ζάχαρη
 1 φλιτζανι πορτοκαλάδα 
1 κ.γ σόδα
 1 φακελάκι baking powder
  λίγο κονιάκ
 1/2 κγ κανέλα 
1/2 κγ γαρύφαλλο
 Ξύσμα από 1 πορτοκαλί 
Αλεύρι περίπου 1 1/2 κιλό γοχ
 
Υλικά για την γέμιση:
1 χούφτα καρύδια κοπανισμένα 
1 χούφτα αμύγδαλα κοπανισμένα και καβουρδισμένα
Λίγη κανέλα +γαρύφαλλο  
1 κιλό Σταφίδες αλέσμενες  στο μπλέντερ
 Σουσάμι
Θα χρειαστούμε και ένα κομμάτι απο κούτα που έχει αυλάκια να την ξεφλουδίσουμε για να κάνουμε το σχέδιο.