Η γεύση της είναι συγκλονιστική. Η αποθέωση της σοκολάτας!
Για τη βαση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, βάζουμε σε φόρμα με αποσπώμενο στεφάνι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20-30 λεπτά περίπου, μέχρι λίγο να ροδίσει.
Φτιάχνουμε το σιρόπι μας βράζοντας τα υλικά για 3-4'. Μόλις κρυώσει η βάση μας ρίχνουμε το σιρόπι ζεστό, κουταλιά-κουταλιά.
Για την κρεμα:
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί και βάζουμε πάνω στη βάση και μετά ψυγείο για 1 ώρα.
Για την γκανάζ:
Σπάμε την κουβερτούρα σε μικρά κομματάκια μέσα σε ένα μπωλ και ρίχνουμε το μέλι. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος σε μια κατσαρόλα, αλλά όχι να βράσει. Ρίχνουμε τη ζεστή κρέμα στην κουβερτούρα. Τέλος, ρίχνουμε την γκανάζ πάνω στην κρύα τούρτα.
Στολίζουμε κατά βούληση.