Λαδορεβανι νηστίσιμο
Συνταγή και εκτέλεση Tina Barb
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Λαδορεβανι νηστίσιμο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Λαδορεβανι νηστίσιμο

βράζουμε το νερό μαζί με το λάδι τη ζάχαρη το ξύσμα και το χυμό λεμονιού όταν κοχλάζει Ρίχνουμε εναλλάξ το ψιλό και χοντρό σιμιγδάλι και ανακατεύουμε καλά προσοχή γιατί πετάει να μην καούμε μέχρι το μίγμα να κόβεται καλά με ενα μαχαίρι και προσοχή μην πιάσει ο πάτος της κατσαρόλας διάρκεια ανακατεματος 2_3 λεπτά το αδειάζουμε σε στρογγυλό ταψί το στρώνουμε με ενα κουτάλι το κόβουμε με μαχαίρι και πασπαλίζουμε με σουσάμι και στο καθε κομμάτι βάζουμε ενα αμύγδαλα ψήνουμε για 1 ώρα να πάρει χρώμα στους 220 βαθμούς

Κατηγορία: 

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search