Προθερμάνετε το φούρνο στους 170 αέρα.
Σε τσερκι 28 εκατοστών,στρωνετε λαδόκολλα στον πυθμένα, και βουτυρώστε τα τοιχώματα. Σε μπωλ βάλτε όλα τα υλικά της βάσης, και κάντε ζύμη μαλακή. Στρώστε με τα χέρια σας, κομμάτι κομματι, τη ζύμη, τον πυθμένα και τα τοιχώματα της φόρμας, έως πάνω στο χείλος. Στο ίδιο μπωλ, αφού τελειώσετε, με τη βαση, ανακατέψτε όλα τα υλικά της γέμισης(καλό ανακάτεμα για να λιώσει η ζάχαρη). Ρίξτε μέσα στο τσερκι και βάλτε στο φούρνο, στη μέση. Αρχικά ψήστε ξεσκέπαστο το γλυκό για 30 λεπτά. Μετά τα 30 λεπτά, σκεπάστε με αλουμινοχαρτο και ψήστε για άλλη 1 ώρα. Αφήστε να κρυώσει τελείως, για να ξεφορμαρετε. Ιδανικα, αφού κρυώσει, το βάζουμε στο ψυγείο.