ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ
Συνταγή και εκτέλεση Anastasia Kapa‎
Εύκολη
Σχετικά ακριβή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ

Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια, ψιλοκόβουμε 2 ντομάτες ή μίση κονσέρβα και τα προσθέτουμε,  μόλις πάρουν μια βράσει ρίχνουμε 1 σφηνάκι ούζο.
Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και ρίχνουμε τα μύδια να ανοίξουν, καθαρισμένα πολύ καλά από την πέτρα.
Βάζουμε 3 ποτήρια νερό, πιπέρι μαύρο πάπρικα καυτερή, (προαιρετικά ) και λίγο αλάτι.
Αφήνουμε να βράσουν λίγο, πλένουμε το ρύζι και το ρίχνουμε στη κατσαρόλα για 10 λεπτά, σβήνουμε το μάτι και αφήνουμε να φουσκώσει το ρύζι και να πιει το ζουμί του.
Σερβίρουμε με λίγο άνηθο ψιλοκομμένο και μαύρο πιπέρι. 

Ετικέτες:
Tags:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search