Παραδοσιακή Ελληνική Λαδένια Κίμωλου
Συνταγή και εκτέλεση George Zolis
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Παραδοσιακή Ελληνική Λαδένια Κίμωλου. Αυτή η συνταγή για Πίτσα είναι πάνω από 100 χρονών. (Vegan)

Traditional Greek Ladenia Kimolos. This Pizza recipe is over 100 years old. (vegan)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Παραδοσιακή Ελληνική Λαδένια Κίμωλου

Σε ένα μπολ θα βάλουμε όλα τα υλικά μαζί και θα ζυμώσουμε για 3-4 λεπτά ώστε να έχουμε μια ζύμη που κολλάει στα χέρια για αυτό θα βάλουμε λίγο ελαιόλαδο να μαζέψουμε το ζυμάρι. Αφήνουμε την ζύμη μας να διπλασιαστεί. Στην διάρκεια του φουσκώματος κόβουμε την ντομάτα και το κρεμμύδι. Παίρνουμε το ζυμάρι εφόσον φουσκώσει βάζουμε ελαιόλαδο σε ένα ταψί και το απλώνουμε σε όλο το ταψί (32 εκατοστά) αν την θέλετε πιο λεπτή μπορείτε να βάλετε μεγαλύτερο ταψί. Βάζουμε το κρεμμύδι την ντομάτα η τα ντοματινια ρίχνουμε αλάτι πιπέρι θυμάρι και τέλος ελαιόλαδο. Ανάβουμε τον φούρνο στους 200 και μέχρι να ζεσταθεί έχει ήδη φουσκώσει το ζυμάρι μας. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς αντιστάσεις για 45 λεπτά περίπου

Αναπαραγωγή βίντεο

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής
© Μαγειρικές Απολαύσεις. Created By Siteline

Search