Τσιγαρίζουμε καλά το κοτόπουλο στο ελαιόλαδο από όλες τις πλευρές του μέχρι να ροδίσει.
Έπειτα προσθέτουμε το ξερό κρεμμυδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το μαρουλάκι, τις ροδέλες καρότου και τις πατάτες κομμένες σε μεγάλους κύβους.
Συνεχίζουμε το τσιγάρισμα.
Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα λαχανικά και μπαχαρικά της συνταγής και βράζουμε το φαγητό μας μέχρι να μαλακώσει το κοτόπουλο και να πιει τα ζουμιά του.
Αφήνουμε λίγο το φαγητό να γίνει χλιαρό και σερβίρουμε.