1 κουτί κονκασε ή 3 ντομάτες κόκκινες κομμένες σε μικρά κυβακια
1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί
Για τα μακαρόνια:
500 γρ μακαρόνια ολικής άλεσης
Αλάτι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
Κεφαλοτύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Μακαρόνια ολικής με μοσχάρι κοκκινιστό της Λίνας
Ρίχνουμε το λάδι κ αφού κάψει σοτάρουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε αλάτι και το βράζουμε μέχρι να μαλακώσει καλά. Σε μια άλλη κατσαρόλα ρίχνουμε το κρεμμύδι κ το σκόρδο μέχρι να σοταριστουν
Στην συνεχεια προσθέτουμε τα μυρωδικά, τα μπαχαρικα και τους πελτέδες και τσιγαρίζουμε μέχρι να βγει το άρωμα τους. Προσθέτουμε κσι το κονκασε με 1 κ.γ. ζάχαρη. Βάζουμε και το βρασμένο κρέας μέσα στη σάλτσα κ σβήνουμε με το κρασί, αλάτι, πιπέρι και καλύπτουμε με το ζωμό του κρέατος που βρασαμε.
Το αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να πήξει η σάλτσα μας.
Βράζουμε τα μακαρόνια μας, σουρώνουμε και τα σερβίρουμε με μια μερίδα μοσχαράκι μαζί με μπόλικη σάλτσα μέσα στην σάλτσα και τριμμένο κεφαλοτύρι.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.