Σουδάκια ουδέτερη ζύμη για αλμυρή η γλυκιά γέμιση
Για την ζύμη
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός τα αυγά και αρχίζουμε να ανακατεύουμε μέχρι να πήξη καλά. Μόλις πήξη με μια ξύλινη σπάτουλα συνεχίζουμε το ανακάτεμα για 3-4 λεπτά ακόμα να φύγει η υγρασία. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει η βάζουμε στο μίξερ σε δυνατή ταχύτητα ώστε να το βοηθήσουμε να κρυώσει. Όταν κρυώσει χτυπάμε και ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά. Βάζουμε σε κορνε με μύτη πάνω από 13αρα. Κάνουμε ροζέτες σε ένα ταψί με λαδόκολλα και αλείφουμε με τα ασπράδια των αυγών με λίγο γάλα. Ψήνουμε αντιστάσεις στους 200 βαθμούς για δέκα λεπτά και έπειτα στους 180 για αλλά 20. ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΟΣΟ ΨΗΝΩΝΤΕ όταν είναι έτοιμα ανοίγουμε το φούρνο και βάζουμε μια πετσέτα αλλά δεν τα βγάζουμε από μέσα αφήνουμε να κρυώσουν αργά. Όταν είναι έτοιμα τρυπάμε από κάτω και τα γεμίζουμε με την κρέμα