Ταχίνι με μόλις τρια ευρω τα 650γρ
Βάζουμε σε ταψί το σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο 170 αντιστάσεις το ταψί στην μέση για 15 λεπτά ανακατεύοντας συχνά μέχρι να πάρει ένα χρυσό χρώμα. Αφήνουμε να κρυώσει και μετα με την ράβδο πολτοποιούμε το σουσάμι. Εφόσον έχει γίνει μια παχιά μάζα ρίχνουμε το ηλιέλαιο σιγά σιγά. Τέλος βάζουμε το ταχίνι σε ένα πολυκοφτη και το συνεχίζουμε για δυο τρία λεπτά μέχρι να γίνει αλοιφή. Το ταχίνι μας είναι έτοιμο….