Βάζουμε όλα τα υγρά υλικά μετά τη μαγιά και τη ζάχαρη, ανακατεύουμε και ρίχνουμε και το αλεύρι με το αλάτι.. Προσοχή η ζύμη μας θα μοιάζει σαν να θέλει κι άλλο αλεύρι (θα κολλάει λίγο)..δεν βάζουμε άλλο αλεύρι όμως.. αφήνουμε να ανέβει η ζύμη..και μετα παίρνουμε λίγη ζύμη στα χέρια μας..(όσο ενα μανταρίνι) και ανοίγουμε στο χέρι μας, βάζουμε τη γέμιση και κλείνουμε σαν πουγκί και το πατάμε να γίνει στρογγυλό (όπως στις φωτογραφίες)..αφήνουμε πάλι να ξεκουραστούν και τέλος τηγανίζουμε με ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.