Πατσαβουροπιτα (γλυκιά) σαν μπουγάτσα Θεσσαλονίκης
Βουτυρωνουμε ενα ταψακι, μαζευουμε τα φυλλα σαν πλισε και τα βαζουμε το ενα διπλα στο αλλο μεσα στο ταψακι, λιωνουμε το βουτυρο, περιχυνουμε τα φυλλα καλα και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180, για 1/2 ωρα περιπου. Οταν κοντευουν να ψηθουν, σ ενα μπωλ, ριχνουμε το ζαχαρουχο, το φρεσκο γαλα, τα αυγα και τις βανιλιες και ανακατευουμε καλα. Βγαζουμε το ταψι απο το φουρνο, περιχυνουμε τα φυλλα με το μιγμα και ξαναψηνουμε για 1/2 ωρα ακομη! Αφου βγει και κρυωσει καπως, πασπαλιζουμε με αχνη ή και κανελα!!