ΚΑΝΤΑΙΦΑΚΙΑ ΦΩΛΙΤΣΕΣ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς. Ανακατεύουμε μαζί, το καρύδι, την φρυγανιά, την ζάχαρη, την κανέλα και το γαρύφαλλο. Βουτυρώνουμε το ταψί για cupcakes.
Χωρίζουμε καλά, τις ίνες του κανταϊφιού και βάζουμε λίγο κανταίφι στο ταψί κάνοντας μια γούβα στη μέση.
βάζουμε μια κουταλιά της σούπας απο το μείγμα του καρυδιού. Σκεπάζουμε με το υπόλοιπο κανταΐφι. Περιχύνουμε με το βούτυρο, πιέζουμε λίγο το κανταίφι και ψήνουμε στο φούρνο για 30 λεπτά, να ροδίσει ελαφρά
. Μόλις βάλουμε τα κανταϊφάκια στο φούρνο, ετοιμάζουμε το σιρόπι. Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη και την γλυκόζη για 5 λεπτά. Κατεβάζουμε από την φωτιά και το αφήνουμε να πέσει η θερμοκρασία του.
Όταν βγάλουμε τα κανταΐφάκια από το φούρνο, τα αφήνουμε να γίνουν ζεστά προς χλιαρά κ τα βγάζουμε απο το ταψι κ τα τοποθετούμε σε ενα άλλο και τα περιχύνουμε με το σιρόπι αν χρειαστή τα αναποδογυρίζουμε. Αφήνουμε το γλυκό να κρυώσει κ τα διακοσμούμε με φυστίκη Αιγίνης.