ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΑ
ζεσταίνουμε τι γάλα σε μέτρια φωτιά.προσθέτουμε διαδοχικά τη ζάχαρη το σιμιγδάλι και το βούτυρο. ανακατεύουμε απαλά ναι το φουε.
όταν πήξει το αφήνουμε να κρυώσει λίγο και προσθέτουμε τα αυγά ανακατεύοντας συνεχώς. σε καλά βουτυρωμένο ταψί τοπιθετουμαι το μείγμα. ψήνουμε στον αέρα στους 170° Κ μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα.
ετοιμάζουμε σε ένα κατσαρολακι το σιρόπι. 10' βρασμού. είναι αρκετό. ενώνονται κρύο το σιρόπι ζέστη η γαλατόπιτα