Μπουγατσα
Συνταγή και εκτέλεση Gianna Apostolou
Πολύ εύκολη
Φθηνή

Μπουγατσα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Μπουγατσα

Βάζω το γάλα να ζεσταθεί και ρίχνω τη ζάχαρη αφού λιώσει η ζάχαρη βάζω και το σιμιγδάλι μόλις αρχίσει να κοχλάζει αποσυρω από τη φωτιά και ρίχνω τα αυγά ανακατεύω καλά και ξαναβάζω στη φωτιά ρίχνω τις βανίλιες και 125 γραμμάρια από το βούτυρο αποσυρω από τη φωτιά και ρίχνω Τον χυμό πορτοκάλι.
Ανοίγω 7 φύλλα βουτυρώνοντάς τα μετά βάζω την κρέμα και από πάνω πάλι 5 φύλλα βουτυρώνοντάς τα ψήνω στους 190 βαθμούς μέχρι να ροδίσει πασπαλίζω μόλις κρυώσει με κανέλα και ζάχαρη άχνη

Ετικέτες:

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.