Κάνουμε μια ζύμη που να μην κολλάει στα χέρια μας και την αφήνουμε να διπλασιαστεί...
Παίρνουμε λίγη ζύμη χωρίς να την δουλέψουμε λαδονουμε χέρια, επιφάνεια και τον πλαστη και ανοίγουμε φύλο 1η 2cm,
Κόβουμε όπως δείχνω στοις φότο στην μέση μια τρύπα και παίρναμε την μια άκρη μέσα από την τρύπα και την βγάζουμε από την άλλη τηγανίζουμε σε λάδι που να τα σκεπάζει 2 λεπτά την κάθε μεριά και βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας να φύγουν τα πολλά λάδια Ρίχνουμε μπόλικη ζάχαρη από πάνω και καλή μας όρεξη