Θρυμματιζουμε τα μπισκοτα και τα ανακατευουμε με το λιωμένο βουτυρο. Στρωνουμε σε μια φορμα με τσερκι κ παγωνουμε στο ψυγειο.
Διαλυουμε το ζελε σε ενα φλυτζανι καυτο νερο κ το αφηνουμε να κρυωσει.
Χτυπαμε το τυρι να αφρατεψει και την κρεμα γαλακτος σε σφιχτη σαντιγί.
Αναμιγνύουμε την κρεμα με το τυρι ριχνουμε το χυμο και το ξυσμα το ζαχαρουχο και το ζελε κ στρωνουμε πανω απο τη βαση του μπισκοτου.
Βαζουμε στο ψυγειο τουλαχιστον 5 ωρες να σφιξει.
Απλωνουμε το lemoncrust και στολιζουμε κατα βουληση!!!
Καλη επιτυχια!!!