ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΚΑΚΑΒΙΑ
Συνταγή και εκτέλεση Fabienne Vamvakari
Εύκολη
Σχετικά φθηνή

Μία ωραία πρόταση για τους κρύους μήνες του χειμώνα.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΚΑΚΑΒΙΑ

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τις πατάτες, τα κρεμμύδια, το λάδι και νερό τόσο όσο να μισό- σκεπαστούν αυτά ίσως και λιγότερο, το αφήνω στην κρίση σας! Δεν θέλουμε πάρα πολλά υγρά στην κακαβιά! 
Αφήνουνε να βράσει 25 με 30 λεπτά σκεπασμένη η κατσαρόλα και σε χαμηλή φωτιά να μαλακώσει σχεδόν η πατάτα.
Προσθέτουμε το μπακαλιάρο που το έχουμε ξαλμυρίσει και αφήνουμε άλλα 8 – 10 λεπτά (αναλόγως το πάχος του) να μαγειρευτεί η κακαβιά.
Σερβίρεται με λεμόνι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι!!

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search