Ενα γλυκο σε 3 δικη μου συνταγη
Ζυμώνουμε στο μίξερ όλα τα υλικά μαζί αν βαλουμε ξερη μαγια αν βαλουμε φρεσκια την ενεργοποιουμε πρωτα, το ζυμάρι ειναι σαν σφιχτός χυλός οπως οι λουκουμαδες το δουλευουμε με χέρια που εχουμε βαλει λιγο ηλιελαιο (κολαει πολυ), οι φόρμες να ειναι καλά βουτυρωμένες και αλευρωμένες βαζουμε την ζυμη στα φορμακια και αφήνουμε να φουσκώσουν μέχρι το υψός της φόρμας περίπου .. ψήνουμε στους 180 βαθμούς αντιστασεις για 30 λεπτά αφήνουμε να κρυώσουν και σιροπίαζουμε αφου κοψουμε την κατω μερια με ενα μαχαιρακι. Σιρόπι 900 γρ ζάχαρη. 900 γρ νερό σταγόνες λεμονιού να πάρει 2-3 λεπτά βράση. Ρίχνουμε ένα φλιτζανάκι ρούμι η κονιάκ. Κόβουμε το κάτω μέρος ελαφρά να αφαιρέσουμε την κόρα και σοροπιάζουμε τα μπαμπαδακια ριχνοντας σιγα σιγα το σιροπι αφηνουμε να τραβηξει καλα προσθετοντασ σιροπι Αφηνετε να κρυωσουν καλα και μετα προχωρατε στο επομενο σταδιο
Αφου κρυωσαν κανουμε μια γκαναζ σοκολατας 250 γρ κουβερτουρας μιση γαλακτος μιση κανονικη. Και περναμε τα μπαμπαδακια μεσα από την σοκολατα/
φτιαχνουμε σαντυγη 400γρ κρεμα γαλακτος 75γρ αχνη μια βανιλια τα γεμιζουμε και τα στολιζουμε όπως θελουμε.
Προσοχη
Πρεπει να αφηνετε χρονο ώστε το κάθε υλικο να δενει (κρυωνει) για να περνατε στο επομενο σταδιο.