Αγαπημένο πιάτο κυρίως για βραδινό!
Σοτάρουμε πρώτα τα μανιτάρια, προσθέτουμε ύστερα όλα τα κομμένα λαχανικά, σοτάρουμε και αυτά για 2 λεπτά , προσθέτουμε το λευκό κρασί το οποίο το αφήνουμε να εξατμιστεί και τέλος βάζουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, ένα φύλλο δάφνης, τον πελτέ, την τριμμένη ντομάτα και λίγο νερό.
Αφήνουμε 5 λεπτά να μαγειρευτεί.
Ρίχνουμε 1 φλιτζάνι ρύζι (εγώ προτιμώ το κίτρινο) και προσθέτουμε λίγο - λίγο σταδιακά ζεστό νερό για να μην σταματάμε τον βρασμό του φαγητού μέχρι να βράσει το ρύζι
Χαμηλώνουμε λίγο την φωτιά..
Δοκιμάζουμε το ρύζι, διορθώνουμε τις γεύσεις, κλείνουμε το μάτι της κουζίνας.