Ανάποδη τούρτα στην φόρμα του κέικ. Χωρίς ψήσιμο, έτοιμη σε 10 λεπτά μόνο. Η γεύση της δεν υπάρχει.
Σιρόπι
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και μόλις ξεκινήσει ο βρασμός αφήνουμε ένα λεπτό ρίχνουμε το μπράντι η τις βανίλιες και μετα από ένα λεπτό ακόμα σβήνουμε.
Κρέμα
Φτάνουμε τα 200γρ κρέμα γάλακτος σε σημείο βρασμού και ρίχνουμε τις σοκολάτες ψιλοκομμένες μέσα ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν και την αφήνουμε να κρυώσει. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη να γίνει σαντιγί και σιγά σιγά ενσωματώνουμε με την σοκολάτα. Βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον μια ώρα να δέσει.
Στήσιμο
Σε μια φόρμα του κέικ αποσπώμενη ρίχνουμε την μισή κρέμα μας και βουτάμε τα μπισκότα στο σιρόπι να ποτίσουν καλά και κάνουμε μια στρώση. Ρίχνουμε την υπόλοιπη κρέμα και κάνουμε άλλη μια στρώση μπισκότα. Βάζουμε κατάψυξη να δέσει καλά για 4-5 ώρες. Ξεφορμάρουμε και στολίζουμε με ότι θέλουμε.