Φύλλο & τυρόπιτα για αρχάριους(ες) ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΣΤΗ. Το άνοιγμα του φύλλου γίνετε μόνο με χάιδεμα
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε ένα μαλακό ζυμάρι. Κόβουμε σε 6 ίσα μέρη (περίπου 150γρ) και τα βουτάμε σε ελαιόλαδο. Αφήνουμε μισή ώρα να ξεκουραστούν μέσα στο ελαιόλαδο για μισή ώρα. Έπειτα παίρνουμε ένα ζυμάρι και απλώνουμε σιγά σιγά στον πάγκο μας (δείτε το βίντεο) https://youtu.be/bE-VvAJM1bo βάζουμε ένα μέρος γέμιση και κλείνουμε σε ρολό σε ταψί 30αρι. Ανάβουμε το φούρνο στους 170 αντιστάσεις και μόλις ζεσταθεί καλά κόβουμε την πίτα μας και ραντίζουμε με νερό. Ψήνουμε για μια ώρα 170 αντιστάσεις