Συκώτι μοσχαρίσιο κρασάτο αλά Λίνα
Συνταγή και εκτέλεση Lina Arvanitidou
Εύκολη
Φθηνή

Ένα φαγητό λουκούμι, οικονομικό και πάρα πολύ νόστιμο!!!

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Συκώτι μοσχαρίσιο κρασάτο αλά Λίνα

Αποβραδίς βάζουμε το συκώτι να μουλιάσει μέσα στο γάλα.
Το πρωί, το αφαιρούμε, το ξεπλένουμε και το σκουπίζουμε πολύ καλά με χαρτί κουζίνας να στεγνώσει τελείως.
Βράζουμε τις φετούλες του κρεμμυδιού για 10' σε βραστό νερό.
Τις σταρογγίζουμε καλά και τις βάζουμε σε βαθύ τηγάνι να τσιγαριστούν με το μισό λάδι. Μόλις γίνουν διάφανες τις βγάζουμε.
Προσθέτουμε το υπόλοιπο μισό ελαιόλαδο και αρχίζουμε τα τηγανίζουμε τις λωρίδες του συκωτιού αφού πρώτα τις έχουμε αλευρώσει. Τις τηγανίζουμε για 2'-3' το πολύ και τις αφαιρούμε από το τηγάνι.
Προσθέτουμε στο τηγάνι το κρεμμύδι, από πλανω τις τηγανισμένες φέτες συκωτιού, το ξύδι και το κρασί. Τα αφήνουμε να εξατμιστούν καλά και έπειτα προσθέτουμε τη ντομάτα, τα δαφνόφυλλα και το μπαχάρι. Αλατοπιπερώνουμε το φαγητό μας και σιγοβράζουμε μέχρι να μλεινει με το ζουμάκι του μόνο και να χυλώσει.

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search