Χοιρινό με πρασοσελινο αυγολέμονο
Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια κ το τσιγγαριζουμε με το ελαιόλαδο να θωρακιστεί.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι λεπτοκομμένο κ μετά τα φρέσκα κρεμμυδάκια κατόπιν τα πράσα που τα έχουμε κόψει σε ροδελες κ ζεματισει. Αφού σωταριστουν καλά προσθέτουμε το σέλινο χοντροκομμένο αφού πρώτα το έχουμε ζεματισει κι αυτό. Βάζουμε τα μπαχαρικά μας,τον κύβο κ ζεστό νερό κ αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να βράσουν. Οταν ετοιμαστεί το φαγητό μας ετοιμάζουμε το αυγολέμονο κ αφού ρίξουμε σιγά σιγά καυτό ζουμακι από το φαγητό μας ανακατεύοντας το συνέχεια για να μην κόψει, κ να έρθει περίπου στην ίδια θερμοκρασία με το φαγητό μας,το προσθέτουμε στην κατσαρόλα κουνώντας την δεξιά, αριστερά , γύρω γύρω να πάει παντού
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.