Ατσμα ειναι η ζυμη. Μια θαυμασια ζυμη που μπορειτε να γεμισετε ειτε με αλμυρα ειτε με γλυκα υλικα.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Θέλουμε μαλακή ζύμη. Περιμένουμε 1 ώρα και μετά κάνουμε 25 "ψωμάκια" και μέσα βάζουμε ότι θέλουμε. Μετά τα βάζουμε στο ταψί και τα καλύπτουμε με σελοφάν η μία σακούλα και περιμένουμε ξανά το λιγότερο μισή ώρα. Αλείφουμε με τον κρόκο που έχουμε χτυπήσει με την κρέμα γάλακτος ρίχνουμε και λίγο μαύρο σουσάμι και ψήνουμε περίπου στους 180-190 αντιστασεις χαμηλα το ταψι μέχρι να ροδίσουν περιπου 20 λεπτα.
Η ομαδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/groups/mageirikes.apolayseis/ (Μαγειρικες Απολαυσεις)
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.