Ροζ μπιφ. Ειναι ενας διαφορετικος τροπος ψησιματος σε μοσχαρι ομως το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο σας το συστηνουμε
Το συγκεκριμένο κομμάτι έχει ψηθεί σε προγραμματισμένο φούρνο. Ήταν περίπου τριάμισι κιλά. Σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι τηγανίζω το κρέας γύρω γύρω μέχρι να κλείσουνε Οι πόροι Μετά του βάζω διάφορα πιπέρια θρυμματισμένα πάνω Και το βάζω στο φούρνο για πεντέμισι ώρες στους 80 βαθμούς Πριν το βγάλω από το φούρνο βάζω το θερμόμετρο να έχει 56 με 58 βαθμούς μέσα θερμοκρασία. Το βγάζω από το φούρνο το αφήνω 6 ώρες να πάρει τη θερμοκρασία του δωματίου και σερβίρω Τρώγεται συνήθως κρύο ή και λίγο ζεστό