Μια πολύ ελαφριά πάστα με βάση το ινδοκάρυδο!
Χτυπάμε την σαντιγί να αφρατέψει και προσθέτουμε το ζαχαρούχο. Χτυπάμε να ενωθούν. Χτυπάμε χωριά τις κρέμες στιγμής με το γάλα. Όταν είναι έτοιμες ενώνουμε τις 2 κρέμες και προσθέτουμε λίγο παραπάνω από το μισό από το φακελάκι ινδοκάρυδο. Σπάμε τα πτιμπερ τα ρίχνουμε και αυτά. Πασπαλίζουμε το σκεύος που θα βάλουμε την Χιονούλα με καρύδα, από πάνω το μείγμα της κρέμας με τα μπισκότα και πασπαλίζουμε και από πάνω καρύδα. Ψυγείο για πάγωμα.