Σπανάκι καλά πλυμένο και στραγγισμένο από βραδύς με αλάτι, κόβουμε 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια, μισό ματσάκι άνηθο, λίγο μαϊντανό, 2,κρεμμυδια μεγάλα ξερά, πιπέρι μαύρο και 1/2 κιλό φέτα κομματάκια, ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Ανοίγουμε τα φύλλα και βάζουμε τη γέμιση σε μια η δυο στρώσεις. Περιχύνουμε από πάνω τα φύλλα με ελαιόλαδο σουσάμι και ραντίζουμε με λίγο νερό.
Ψήνουμε στους 180 για 1 ώρα σε προθερμασμένο φούρνο.