Παραδοσιακό λικέρ της όμορφης Κέρκυρας!
Πλένουμε και τρυπάμε τα κουμ κουάτ και τα βάζουμε σε βάζο με 1 κούπα ζάχαρη και 2 κούπες ρακή. Αφήνουμε σε σκοτεινό μέρος για 1 μήνα.
Βράζουμε τις 2 κούπες ζάχαρη και 2 κούπες νερό για 5΄. Αφήνουμε να κρυώσει εντελώς και αδειάζουμε το σιρόπι στο βάζο. Προσθέτουμε και την τρίτη κούπα ρακή και το ξανακλείνουμε για 3-4 μέρες. Σουρώνουμε με φίλτρο. Το λικέρ μας πρέπει να είναι διάφανο.