Με μια ζύμη αφράτη, εύκολη νηστίσιμη φτιάχνουμε Ελιόψωμο - σταφιδόψωμο - τυρόψωμο
Βάζουμε την ζάχαρη την μαγιά και το νερό (το νερό χλιαρό) ρίχνουμε από πάνω το αλεύρι σαν πάπλωμα μόλις βγει η μαγιά πάνω από το αλεύρι βάζουμε το αλάτι και το σπορέλαιο και ζυμώνουμε για πεντε-επτα λεπτά. Αφήνουμε 30-40 λεπτά να ξεκουραστεί. Όταν είναι έτοιμο κόβουμε κορδονάκια και τα γεμίζουμε με ότι θέλουμε. Αφήνουμε άλλα 20 λεπτά ψεκάζουμε με νεράκι βάζουμε σουσάμι και ψήνουμε για 25 – 30 λεπτά αντιστάσεις στους 180.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.