Τηγανοψωμο με τυρί φέτα της γιαγιάς. Χωρίς μίξερ χωρίς πλάστη πολύ εύκολο και πολύ νόστιμο
Βάζουμε όλα τα υλικά της ζύμης μαζί και ανακατεύουμε καλά και ζυμώνουμε για λίγο. Αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί για 40 λεπτά και έπειτα κόβουμε σε 4 κομμάτια. Ανοίγουμε σε στρογγυλά κομμάτια με τα χέρια μας και βάζουμε 100γρ φέτα σκεπάζουμε με το άλλο κομμάτι και κλείνουμε καλά. Βάζουμε σε λαδόκολλά και αφήνουμε για 20-30 λεπτά. Σε τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί βάζουμε το τηγανοψωμο μαζί με την λαδόκολλά. Μόλις αρχίσει να τηγανίζετε αφαιρούμε την λαδόκολλά χαμηλώνουμε την φωτιά και τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν ένα καλό χρώμα.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.