Ψωμί μαργαρίτα. Ιδανικό για χάμπουργκερ η σάντουιτς
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και ζυμώνουμε με η ζύμη να μην κολλάει στα χέρια. Αφήνουμε να ξεκουραστεί η ζύμη για 40 λεπτά. Έπειτα κόβουμε σε 14 ίσα κομμάτια και φτιάχνουμε τις μαργαρίτες (Δείτε βίντεο πως) https://www.youtube.com/watch?v=y41sg4GdNR0 σε ταψί 26αρι. Αφήνουμε πάλι να ξεκουραστούν για 20-30 λεπτά και αλείφουμε, πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε αντιστάσεις σε προθερμασμενο φούρνο για 40 λεπτά να πάρουν ένα ωραίο χρώμα