Σπανάκι ογκρατέν με πατάτες, φέτα και γιαούρτι της Λίνας
Συνταγή και εκτέλεση Lina Arvanitidou
Εύκολη
Σχετικά φθηνή

Σπανάκι ογκρατέν με πατάτες, φέτα και γιαούρτι της Λίνας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΓΙΑ Σπανάκι ογκρατέν με πατάτες, φέτα και γιαούρτι της Λίνας

Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρεμμύδι και τους κύβους πατάτας. Ρίχνουμε λίγο αλάτι και μια κούπα ζεστό νερό και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το ζεματισμένο σπανάκι, τη φέτα και τα αυγά χτυπημένα ελαφρώς και ανακατεύουμε το φαγητό να αναμιχθούν όλα τα υλικά. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε, ρίχνοντας το γιαούρτι, αλάτι και πιπέρι ή αν θέλουμε και λίγη σκόνη λαχανικών.
Στρώνουμε το μίγμα σε ένα βουτυρωμένο ταψάκι και αφού το έχουμε πασπαλίσει με λίγη φρυγανιά τριμμμένη.
Από πάνω ρίχνουμε τα τριμμένα κίτρινα τυριά μας.
Φουρνίζουμε το φαγητό μας μέχρι να ροδοκοκκινίσει η επιφάνεια του.

Γίνε ο πρώτος που θα γράψει μία κριτική

Πρέπει να έχεις κάνει είσοδο για να γράψεις κριτική
Μαγειρικές απολαύσεις - Συνταγές μαγειρικής

Search