Πίτες με τυριά στο τηγάνι. Τηγανόψωμα - τυρόψωμα χωρίς τηγάνισμα με λάδι
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί είτε σε κουζινομηχανη είτε σε λεκάνη. Ζυμώνουμε για 7 λεπτά και αφήνουμε την ζύμη να ξεκουραστεί μέχρι να διπλασιαστεί. Χωρίζουμε σε οκτώ ίσα μέρη. Ανοίγουμε το κάθε ζυμάρι κλείνουμε ένα μέρος από την γέμιση ανοίγουμε με ξύλο σε στρογγυλό σχήμα και ακουμπάμε σε λαδόκολλα. Μόλις τελειώσουμε όλα τα κομμάτια παίρνουμε το πρώτο και το ψήνουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά σε ένα αντικολλητικο τηγάνι κάνοντας συνέχεια γυρίσματα. Όταν τελειώσουμε μπορούμε να τα αλείψουμε με λίγη μαργαρίνη για να παραμείνουν μαλακά.