ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ VEGAN
Σε μια κατσαρολα βαζουμε τα υλικα μας εως οτου γινουν ενα ,προσθετουμε και τα ξηρα καρπα ψιλοτριμενα και λιγο στο φουρνο μικροκυματων 1 λεπτο και τ αδειαζουμε σε φορμακια ειδικα που υπαρχουν στην αγορα ή σ ενα ταψακι [τετραγωνο βολευει] που εχουμε στρωσει λαδοκολλα, τ' αφηνουμε να κρυωσει καλα και το βαζουμε στο ψυγειο για μια ωρα.Κατοπιν ξεφορμαρουμε ή κοβουμε σε κυβακια και ειμαστε ετοιμοι να τα σερβιρουμε φυλασονται στο ψυγειο Καλη Επιτυχια.