ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΧΟΙΡΙΝΗΣ ΠΑΝΣΕΤΑΣ ΤΗΣ ΛΙΝΑΣ
Ανοίγουμε σε μια πιατέλα το κρέας αφού το έχουμε πλύνει κ σκουπίσει καλά.Το αλατοπιπερώνουμε όλο γύρω γύρω ,και σε όλη την επιφάνεια του βάζουμε μουστάρδα .Κατόπιν στρώνουμε το μπέικον σε όλη την επιφάνεια πάνω από το κρέας, μετά στην μία άκρη(γιατί θα το τυλίξουμε)του βάζουμε τα τυριά.τις πιπεριές ,κ το τυλίγουμε σφιχτά σε ρολό ,το δένουμε με σπάγκο και του βάζουμε μουστάρδα κι απ έξω .Το τοποθετούμε σε χαρτί ψησίματος και το δένουμε σφιχτά σαν καραμέλα κι έπειτα σε αλουμινόχαρτο, κάνοντας το ίδιο. Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στούς 200 βαθμούς για 2 ώρες.Το τελευταίο τέταρτο ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο από πάνω και το χαρτί ψησίματος και το αφήνουμε να ροδίσει. Οταν κρυώσει το κόβουμε σε ροδέλες και το σερβίρουμε.