ΚΙΣ ΛΟΡΕΝ QUICE LORREN
Παίρνουμε μια κλασική βάση, ή ταψάκι τάρτας, την Βουτυρωνουμε κ την αλευρωνουμε να πάει παντού το αλεύρι.
Κατόπιν φτιάχνουμε την ζύμη. Όλα τα υλικά της ζύμης τα χτυπάμε στο μίξερ μαζί. Αφού γίνει μια όμορφη μαλακή κ εύπλαστη ζύμη την βάζουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο. Αναμυγνειουμε όλα τα υλικά της
κρέμας σε ένα μπολ και το αφήνουμε στην άκρη.
Σωτάρουμε όλα τα υλικά της γέμισης ένα ένα, πρώτα το κρεμμύδι, πράσο, πιπεριά και μετά μπέικον και γαλοπούλα.
Βγάζουμε την ζύμη από το ψυγείο και την βάζουμε πάνω σε μια λαδόκολλα και με άλλη μια λαδόκολλα από πάνω ανοίγουμε το ζυμάρι μας και το στρώνουμε στην ταρτιερα μας ,όμορφα γύρω γύρω και στα τοιχώματα. Κατόπιν αδειάζουμε τα σωταρισμενα υλικά, ύστερα βάζουμε το τυρί τριμμένο και τέλος καλύπτουμε την QUICE LOREN με το μίγμα της κρέμας.
Ψήνουμε στους 200 για 10 λεπτά και μετά στους 180 αέρα, μέχρι να ροδίσει!
Μπορείτε να βάλετε ότι γέμιση της αρεσκείας σας θέλετε!!
Καλή μας όρεξη!