Μους λεμόνι
Βάζουμε το εβαπορέ στην κατάψυξη για 2 ώρες.
Ζεσταίνουμε ένα φλιτζάνι του τσαγιού νερό και προσθέτουμε το ζελέ.
Ανακατεύουμε συνεχώς για να μην πήξει.
Παίρνουμε το εβαπορέ από την κατάψυξη κ το χτυπάμε στο μίξερ για να φουσκώσει λίγο.Στην συνέχεια ρίχνουμε την άχνη.Χτυπάμε για λίγο κ προσθέτουμε τον χυμό,το ζελέ και το ξύσμα.Χτυπάμε για λίγο ακόμα.Τέλος,βάζουμε το μείγμα σε μπολακια κ το βάζουμε στο ψυγείο για λίγες ώρες.
Μπορεί να γίνει τέλειο γλυκό φτιάχνοντας ένα λευκό παντεσπάνι ή ακόμα σαν τσιζκεικ με τριμμένο μπισκότο στην βάση του κ από πάνω γλυκό λεμόνι