Μοσχαράκι λεμονάτο
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι το μοσχαράκι με ψιλοκομμένο το κρεμμύδι και το σκόρδο σοτάρουμε για ένα δεκάλεπτο τέλος βάζουμε το αλάτι το πιπέρι και την ρίγανη, ρίχνουμε και ένα ποτήρι νερό. Μόλις αρχίζει να βράζει χαμηλώνουμε στο μισό την ένταση και αφήνουμε για μιάμιση ώρα. Κατά την διάρκεια του βρασίματος τσεκάρουμε αν χρειάζεται να βάλουμε νεράκι. Δέκα λεπτά πριν το βγάλουμε από την φωτιά ρίχνουμε και το λεμόνι. Μπορείτε να το συνοδεύσετε με ότι θέλετε
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.